Molekylens atomer

Vill du bli en av våra atomer?

”Molekylens Atomer” är Molekylverkstans förening för sponsorer. Föreningen är öppen för företag och organisationer. Syftet är att alla barn ska kunna ha ett födelsedagskalas och vi erbjuder ett gratis kalas med naturvetenskapligt tema hos oss samt atomerna ska kunna vara med och stötta barn och ungdomars möjlighet till ökat intresse för naturvetenskap.

Man är atom ett år i taget och om ni tackar ja får ni en automatisk fråga nästa år om ni vill fortsätta vara med. Ert bidrag gör stor skillnad och är ett mer än välkommet tillskott.

Företag2000 kr/år eller mer, valfritt belopp

Ditt bidrag används till:

  • Finansiering av inspirationskalas
  • Finansieringen av Molekylverkstans basverksamhet

Som atom får man:

  • Du syns i vår utställning med namn och logga
  • Du syns på vår hemsida med namn och logga
  • Inbjudan till event

Inspirationskalas för barn
Som atom hos oss så bidrar man till att vi kan genomföra barnkalas i naturvetenskapens tecken. Vi vill att alla barn ska kunna ha ett födelsedagskalas så detta är helt gratis för barnen och föräldrarna. Vi erbjuder kalas till åldersgruppen 6–12 år. För att alla ska kunna tacka ja till kalaset har vi ett krav om att ingen ska ta med sig present. Födelsedagsbarnet blir inte utan present utan får en present från Molekylverkstan. Vi är både stolta och glada över att kunna erbjuda alla barn möjligheten att boka in och ha sitt födelsedagskalas på Molekylverkstan.

Ert bidrag används till att bemanna kalaset med 2 kalasvärdar, tårta eller glass samt godis. Vi genomför aktiviteter i naturvetenskapens tecken, såsom experiment och kemishow, men det finns också tid till aktiviteter på egen hand i vår utställning. 

Eventuellt överskott från atomerna går till verksamheten.


Våra atomer

Vimab AB